ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


Sábado 26 de marzo de 2011

  • 10:00 hrs.
    Al Tradicionàrius (Pl. Anna Frank s/n Gràcia)

    Francesc Tomàs, Panxito – Taller de violí

    Taller de violí popular amb Francesc Tomàs, Panxito (Ciutat de Mèxic i Argelaguer, la Garrotxa). Una sessió de dues hores basada en la transmissió vivencial i dinàmica d’una manera de fer música de ball i cercavila amb instruments de corda fregada. Experimentarem tècniques d’audioaprenentatge i gaudirem amb la construcció col·lectiva d’una textura harmònica i rítmica a partir de tonades, algunes de vigents en la música tradicional actual i altres de vives gràcies als apunts de violinaires de generacions passades. Hi poden participar sonadors d’instruments de corda fregada, de qualsevol nivell i formació estilística, sempre que estiguin disposats a treballar sense partitura i se sentin capaços d’aprendre i compartir l’experiència de manera positiva.

  • 22:00 hrs.
    A Razzmatazz (Pamplona 88, Barcelona)

    Los mexicanos Camila, grandes triunfador de los últimos Grammy Latinos con su último álbum 'Dejarte de amar', ha anunciado este jueves que ofrecerá tres conciertos en España el próximo mes de marzo. Serán el 24 de marzo en Madrid (La Riviera), el 25 en Málaga (Málaga Auditorium Club) y el 26 en Barcelona (Sala Razzmatazz).
    Camila llega a España en marzo tras ganar el pasado noviembre tres Premios Grammy Latinos 2010 a la Canción del año ('Mientes'), Grabación del Año ('Mientes') y Mejor Álbum Vocal Pop Dúo o Grupo ('Dejarte de amar'). Es el último éxito de la banda mexicana formada por Mario Domm, Samo y Pablo Hurtado, uno de los mayores fenómenos de la música latina de los últimos años.
  • 23:00 hrs. Café Teatre Reus (C/ Major 15, Reus)Concierto Viva México. Con el mariachi Ramón Aguirre