ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


Jueves 9 de Junio del 2011

  • 19:00 hrs Llibreria La Central (c/Mallorca 237, Barcelona)
Presentació de la novel·la Los ingrávidos, de Valeria Luiselli
Valeria Luiselli (Ciudad de México, 1983) es colaboradora enLetras Libres y ha publicado en las revistas Etiqueta Negra yReview, así como en los periódicos The New York Times yReforma. Ha trabajado como libretista para el New York City Ballet, como editora, guionista y docente. Vive entre la ciudad de México y Nueva York, y está estudiando el doctorado en la Universidad de Columbia. 



  • 20:00 hrs.
Estrena del expectaculo "La primera y la ultima"
Del teatro de titeres: A la otra orilla
Con la titiritera Mexicana Alicia Muñoz
Lugar: Libreria Proleg
c/ Sant Pere Mes Alt 46. Barcelona
    L’autora i titellaire mexicana Alicia Muñoz, ha triat la llibreria Pròleg per a l’estrena d’aquesta delicada peça inspirada i dedicada a les dones del seu país: "El país donde las mujeres son desechables, donde las preguntas no tienen respuesta, Teatro de títeres A la otra orilla presenta LA PRIMERA Y LA ULTIMA, UNA obra de teatro social, titeres para adultos."
    Agrairem confirmació d'assistència. Podeu reservar per mail (deixant el vostre núm. de contacte) o per telèfon, ja que l'espai és limitat.









    • 20:00 hrs. Seu del RAI (C/ Carders 12, Barcelona)
      Presentació del projecte Les EMOCIONS X MINUT de KINAL 

      Taller realitzat a Sant Cristóbal de les Cases, Chiapas, Mèxic al Gener 2011. Amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. El taller es va fer en col·laboració amb RAI, Banda Visual i K’inal Antzetik.
      Es farà un passi dels 8 minuts realitzats per 8 nois indígenes de Chiapas, com a resultat d’una formació intensiva d’ audiovisual.



      • 23:00 hrs.
      Concierto Manuel Alonso 




      Andorra la Bella