ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


Miércoles, 9 de marzo de 2011

  • 19:00h. Centre Cívic Cotxeres de SantsEnterrament del Rei Carnestoltes de Sants i seguici fúnebre pels carrers del barri.
    Amb la participació dels capgrossos mexicans "Panchito" y "Lupita" de MEXCAT


    •  21:00h. Palau de la MúsicaConcert de Los Panchos, dins del 12è Festival del Mil·leniRAFAEL BASURTO és LA VEU DE LOS PANCHOS, els reis del boleros segueixen presents en l’estil d’aquest petit gegant de la música qui va néixer a Guerrero, Mèxic, i podríem afirmar que la seva passió es redueix a una guitarra i la seva vida al ‘Bolero’. Molta gent encara el reconeix com la veu del tema “Si tu me dices ven”, amb el qual va trencar rècord de vendes i es va transformar en la bandera de Los Panchos a Europa. Amb més de 40 LP’s, Rafael Basurto continua pel món portant aquest sentiment fet cançó anomenat bolero ‘Panchista’, en el qual Els Panchos segueixen presents en el record i estil inconfusible de Rafael.
      ENTRADES AL TEL-ENTRADA DE CAIXA CATALUNYA




    • 20:00 hrs. Gran Teatre del Liceu
      El tenor mexicano Ramon Vargas participa en la Gala-Concierto "Opera Solidaria"

      La Gala-concierto "Opera Solidaria" tiene como objetivo financiar proyectos de la Fundación Iavnana (sede en Georgia), y la Fundación SOS "Día Universal de la Infancia" (sede en España). Siendo la infancia los beneficiarios directos de los proyectos solidarios de ambas fundaciones.

      La gala-concierto está amadrinada por la soprano Montserrat Caballé y contará con algunas de las mejores voces líricas del panorama internacional como Paata Burchuladze, Renato Brusón, Tamar Iveri, Michèle Crider y Ramón Vargas, acompañados por la orquestra Camerata XXI y dirigida por el maestro Miguel Ángel Gómez Martínez.
      Comprar entradas