ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


Jueves 24 de febrero de 2011

  • 19.30 hrs. Casa Amèrica (Còrsega 299, Barcelona)
    Debat: Drogues en punt mort?. Con la presencia de la mexicana Alma Guillermoprieto
    En el decurs del 2011, Casa Amèrica Catalunya organitza diversos debats amb l’objectiu d’analitzar les estratègies iniciades per combatre el negoci de les drogues. Aquest cicle porta per epígraf genèric “Drogues: Combat en punt mort?”.  Intel·lectuals, magistrats, polítics en actiu, ex presidents, psiquiatres i periodistes, entre d’altres, intervenen en aquest cicle anual. 
    Per iniciar aquest cicle de debats, ho fem amb el titulat “Cercle viciós: Drogues, violència, desenvolupament”, taula de reflexió amb la participació d’Héctor Abad Faciolince, escriptor i columnista de premsa colombià; Araceli Manjón-Cabeza, professora titular de Dret Penal de la Universidad Complutense de Madrid i ex directora general del Plan Nacional sobre Drogas; i Alma Guillermoprieto, intel·lectual mexicana especialista en temes de corrupció vinculats amb el narcotràfic. 
    Activitat organitzada i realitzada en col·laboració amb CIDOB



  • 20:00 hrs. Cantina La Sabrosita (Pl. Pau Vila 1, Palau de Mar, Barcelona)

Noche de canciones con GABRIEL-JUAN el que quizo y no pudo ser!!!
La noche será de canciones cachondas, románticas y rancheras! (tu pide que el se las sabrá... y si no es que NO existe esa canción)

Nos informan que "A partir de esta semana ya NO hacemos reservas... la gente va llegando y va tomando, botaneando y riendo... los que lleguen mas tarde, pues les hacemos un lugar en donde quepan!"