ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


6 y 7 de abril del 2013


Sortida cultural pel Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO a Catalunya: Conjunt arqueològic romà de Tarragona, Coves de Cogul, Mausoleu de Centcelles i Monestir de Poblet.

Dies, 6 i 7d’abril 2013

Ens aturarem a l’Aqüeducte de les Ferreres, un dels més ben conservats de l'època romana i el més important de Catalunya. En la visita panoràmica per Tarragona resseguirem les muralles, la Rambla Nova i el Balcó de la Mediterrània, un mirador privilegiat sobre el mar, l’Amfiteatre, el Pretori i el Circ Romà. Completarem la ruta amb el Mausoleu de Centcelles.

A les Coves prehistòriques de Cogul, a la Roca dels Moros, trobarem el jaciment més destacat de les pintures rupestres llevantines amb temes referits a la vida quotidiana, amb l'escena, poc freqüent, de la dansa d'un grup de dones entorn d'un home nu; la cova constava com a santuari o lloc màgic pels ibers i romans.

El monestir de Poblet declarat patrimoni mundial l’any 1991 és potser l’exemple més important d’arquitectura cistercenca dels segles XII al XIV del nostre país, mostra una associació única de formes i d’estils arquitectònics d’un gran valor artístic, en la qual van participar mestres d’obres i artesans de gran reputació.

Preu total: Socis/sòcies 125,- €, No Socis/sòcies 140,- €

Confirmar al telf. 934520552, o bé a info@amicsunescobarcelona.cat Ingressar al cc de la Caixa 2100 0419 -95- 0200384350 amb nom i cognoms Lloc sortida: Diagonal/Còrsega. Jardinets Pg. Gràcia

Hora sortida: a les 8 h. del matí