ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


Jueves 3 de marzo de 2011

  • 19:00 hrs. Casa Amèrica (Còrsega, 299, Barcelona)
    Conferencia de l'antropòleg Eduardo Nivón.
    Eduardo Nivón, prestigiós antropòleg social mexicà, parla de com s’ha traduït, des de la vessant jurídica i institucional, el debat sobre la diversitat a l’Amèrica Llatina.
    Eduardo Nivón és president del consell de la Fundación Cultural de la Ciudad de México i ha estat consultor de la UNESCO per a diversos projectes a la República Dominicana i Equador. Fa dos anys va participar a la reunió d’experts “Cap a un nou marc de polítiques culturals. Línies conceptuals i operacionals per a integrar la diversitat cultural i el diàleg intercultural”.
    Entre les seves obres més recents s’hi troben “Pensar lo contemporáneo: de la cultura situada a la convergencia tecnológica”. La presentació de l’acte serà realitzada per Eduard Miralles, president de la Fundació Interacts, col·laboradora de la sessió.


  • 22:30  hrs.GRAN FIESTA DE BANDAS MEXICANASCocteleria Tahiti
    Joaquim Costa 39






  •  15:00 h, Sala de Juntes. Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB (Campus de Bellaterra)
"Príncipes, burócratas y gerentes", Seminari a càrrec d'Adrián Acosta, professor del Departament de Polítiques Públiques de la Universidad de Guadalajara (Mèxic). Oberta a estudiants i professorat del Doctorat de Sociologia.