ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


Jueves 10 de noviembre del 2011

18:00 hrs
L'a hora del conte dedicada al "Día de Muerto" de Mèxic"
El Topil presenta El todo Morido
Versio lliure amb titeles de pa i sucre de l'obra "el muerto Todito" de Mary Zacarias.
Lloc: Can Saladrigas - Centre d'Imatgeria
c/ Joncar, 35 (Barcelona)


20:00h 
Casa America Catalunya
Festival Poètics: recital i bombolles de Pep Bou

Primera sessió del Festival Poètics, amb les intervencions de: John Ewor, poeta i raper mexicà, guanyador de nombrosos ‘slams’ de poesia; Mayra Oyuela, hondurenya, fundadora del col•lectiu Paíspoesible i una de les veus emergents més intenses de la poesia llatinoamericana actual; y Peru Saizpres, “el poeta més desconegut del món”, “madrilimeny” i peruà volador. Condueix l’acte Anna Aguilar-Amat. 
Tot seguit, actuació de l’artista Pep Bou, “el mag de les bombolles”, que ret homenatge al poeta i escriptor català Joan Brossa.
Primera sesión del Festival Poètics, con las intervenciones de John Ewor, poeta y rapero mexicano, ganador de numerosos ‘slams’ de poesía; Mayra Oyuela, hondureña, fundadora del colectivo Paíspoesible y una de las voces emergentes más intensas de la poesía latinoamericana actual; y Peru Saizpres, “el poeta más desconocido del mundo”, “madrilimeño” y peruano volador. Conduce el acto Anna Aguilar-Amat.
A continuación, actuación del artista Pep Bou, “el mago de las burbujas”, que rinde homenaje al poeta catalán Joan Brossa.
Lloc / Lugar: Casa Amèrica Catalunya. c/ Còrsega, 299. Barcelona
Entrada lliure / Entrada libre