ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


Martes 17 de Enero del 2012

10:00 hrs
Seminari de recerca amb Ignacio Iturralde
Presentarà el treball 'Autonomia comunitària i caciquisme: identitat ètnica, control social i violència en una comunitat mixe de Oaxaca'.

ICIP
El proper dimarts 17 de gener, a les 10:00 hores, tindrà lloc un seminari de recerca a la seu de l'ICIP en que l'antropòleg Ignacio Iturralde presentarà el treball d'investigació 'Autonomia comunitària i caciquisme: identitat ètnica, control social i violència en una comunitat mixe de Oaxaca', sobre el violent sistema caciquista desplegat a Salt de la Tuxpana, a l'estat mexicà d'Oaxaca.
Ignacio Iturralde és llicenciat en Antropologia Social i Cultural, Filosofia i Administració i Direcció d'Empreses i ha rebut una beca FI-ICIP de l'Institut Català Internacional per la Pau dins el programa de doctorat en Estudis Avançats d'Antropologia Social de la Universitat de Barcelona.




19:30 Hrs
Inauguració de l’exposició Penélopes, del fotògraf barceloní Héctor Mediavilla i taula rodona sobre Dones i migracions, amb Leticia Cruz, de la Taula de Treball, Migració i Desenvolupament
Casa Amèrica Catalunya. (c/ Còrsega, 299. Barcelona)