ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


Jueves 25 de noviembre de 2010

  •  23:00 hasta las 3:00
    Electronic Music Party

    Roma Reial. Plaça Reial 11, 08001 Barcelona, España.
    Por segunda ocasión y para cerrar este año de fiestas en Bcn, Glitch Groove presenta al mexicano Hector Tlaseca aka imathief con un set cargado de contundentes beats, texturas disonantes, sonidos estridentes y líneas de bajos poderosos que promete no dejar a ninguno indiferente y poner a todos a bailar en un lugar muy especial con la atmosfera perfecta para disfrutar de buena música. Te esperamos, get in to the groove!
    Mix drinks - cubatas 5 euros
    Beer - 3 euros
    Free acces - Entrada gratuita



  • Conferència: "El reconeixement del nivell de protecció de dades adequat per als països de Llatinoamèrica. L'experiència argentina i els processos de Mèxic i l'Uruguai"
    Dins del programa de formació de col·legiats "formació continuada.culturaicab", el dia 25 de novembre la  Comissió de Cultura de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB)organitza el proper 25 de novembre, la conferència  dirigida a analitzar el reconeixement del nivell de protecció de dades adequat per als països llatinoamericans, mitjançant l'experiència de l'Argentina i els processos realitzats per l'adequació de les ementades mesures a Mèxic i a l'Uruguai.
    La presentació serà a càrrec d'Esther Mitjans, directora de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, i la conferència la pronunciarà Fernando Argüello Téllez, magistrat del Tribunal Suprem Electoral del Salvador



  • 22 hrs
    Concert del cantautor mexicà Pablo Gil, i de Banan Kalo Acustic, d'estil wassolou modern. Al L'ESPAI JOVE La Fontana. (c/ Gran de Gracia 190. Barcelona)
    Una altra mirada de la cooperació, a La Fontana
    El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza el proper dijous 25 de novembre la jorna- da Reinventa la Cooperació.Les diferents cares de la solidaritat, a l’Espai Jove La Fontana. L’acte pretén difondre el concepte i al- hora engrescar al jovent a parti- cipar als projectes de cooperació que parteixen d’associacions de la ciutat. Una xerrada a càrrec d’Eduard Ballester, director de la FCONGD, Ferdinand Noukwe de l’Associació Africa Edusa, i Ignacio Oliete, de l’Associació Fundaçao Vitoria Amazonica, obriran el debat. A partir de les 22 h s’ha progra- mat un concert ètnic amb el cantautor mexicà Pablo Gil, i amb Banan Kalo Acustic