ACTIVIDADES MEXICANO-CATALANAS EN BARCELONA ORGANIZADAS POR MEXCAT Y DIFERENTES ENTIDADES


Sábado 29 de enero de 2011

  • 20:30 hrs. Al Harlem Jazz Club (C/ Comtessa de Sobradiel 8)
    De escamas y pétalos en flor, amb la mexicana Martha Escudero

    Martha Escudero y Yoshi Hioki, narraciónPep Lladó, teclado y efectos sonoros. Masako Hioki, contralto. Daniel Ramírez, oboe De escamas y pétalos en flor 
    Historias suaves o ásperas, protagonistas hermosos o terribles, momentos exquisitos o inquietantes. Cuentos que vienen de los dos extremos de la tierra, de sol naciente a sol poniente.
    Cuentos tradicionales de Japón y América Latina
  • 21:00 hrs. A la BiblioMusiCineTeca (C/ Vilà i Vilà, 75, Barcelona)
    Sopar - Pica pica
Els convidem al sopar solidari que farem eper recaptar fons per al Centre Cultural El Tecolote, a Mèxic.El Centre treballa amb joves en situació de marginació utilitzant l'art com a mitjà d'expressió. Si vols més informació, en l'apartat de Mèxic podràs trobar-la. També hi haurà subhasta de llibres, discos i DVD's.

Por motivos ajenos a este centro, se pospone la realización de este evento hasta nuevo aviso.

  • 22:00 hrs. A la Sala Planeta (Girona)
    Teatre: Esquivel, una comedia

    La música del mexicà Esquivel ens remet a un món de comoditat i luxe. No sense raó, se l'anomena el pare del Lounge. Esquivel també és el músic de l'Era Espacial, dels sons futuristes. En una obra inspirada en Esquivel hi pot passar qualsevol cosa, i aquesta cosa esdevenir una bogeria. Però un to agre acompanya tots els personatges i situacions, i una insatisfacció poc saludable embolcalla aquest món aparentment optimista. Tot això explicat des de l'alegria i l'humor que ens produeix la música del mestre mexicà.